Twee pieten bij u thuis

Sinterklaas is dol op bezoekjes, maar kan helaas niet bij ieder kind langskomen. De sintenpietsite.nl heeft samen met Sinterklaas de perfecte oplossing hiervoor gevonden. Twee gezellige zwarte pieten komen bij u thuis op bezoek! De pieten komen langs, brengen een hoop sfeer mee, delen heerlijk snoepgoed uit en maken er een gezellig feestje van.

Zijn de pieten in de buurt

Ondanks het feit dat de pieten ieder kind in Nederland zouden willen bezoeken, vinden de huisbezoeken uitsluitend in het Westland plaats.

Strooigoed

Bij ieder particulierbezoek is strooigoed inbegrepen. Pepernoten, kruidnootjes en andere lekkernijen zullen rijkelijk in de kamer worden gestrooid. Wilt u niet hebben dat er gestrooid wordt, dan kan uitdelen natuurlijk ook!

Cadeaus

Uw eigen cadeaus kunnen bij aankomst mee naar binnen worden genomen. Meestal krijgt ieder kind bij de komst van de pieten een cadeautje. De overige cadeaus kunnen uiteraard na het pietenbezoek worden uitgepakt. Vooraf wordt met u besproken of er cadeaus gegeven worden en hoe en waar dat zal gebeuren.

Kosten

De twee pieten willen er bij ieder bezoek opperbest uit zien. Zij brengen dan ook regelmatig een bezoekje aan de kleermaker en de kapper, maar ook aan het zonnecentrum om lekker gekleurd te blijven. Daarom hanteren wij de volgende prijzen. Voor een bezoek van twee pieten, inclusief strooigoed bieden wij de volgende mogelijkheid:

15 Minuten    € 25,-

Wilt u een bezoek van de twee pieten bij u thuis? Neem dan gerust even contact met ons op.

Dagen tot pakjesavond:
162