Sint en Piet bij u thuis!

Sinterklaas is dol op bezoekjes. Hij komt dan ook heel graag bij u thuis op bezoek. Sinterklaas neemt twee pieten mee die voorzien zijn van een zak met heerlijk strooigoed.

Natuurlijk komt Sinterklaas bij ieder kind in Nederland op bezoek, maar wij helpen Sinterklaas met zijn huisbezoeken uitsluitend in het Westland. Wanneer Sinterklaas echter tijd over heeft, is het ook mogelijk om uit te wijken buiten onze regio (toeslag: € 10,-).

Strooigoed

Bij ieder particulierbezoek is strooigoed inbegrepen. Pepernoten, kruidnootjes en andere lekkernijen zullen rijkelijk in de kamer worden gestrooid. Wilt u niet hebben dat er gestrooid wordt, dan kan uitdelen natuurlijk ook!

Cadeaus

Uw eigen cadeaus kunnen bij aankomst mee naar binnen worden genomen. Meestal krijgt ieder kind bij de komst van Sinterklaas een cadeautje. De overige cadeaus kunnen uiteraard na het Sinterklaas bezoek worden uitgepakt. Vooraf wordt met u besproken of er cadeaus gegeven worden en hoe en waar dat zal gebeuren.

Kosten

Sinterklaas wil er bij ieder bezoek opperbest uit zien. Hij brengt dan ook regelmatig een bezoekje aan de kapper, die zijn baard weer netjes in de krul zet. De stomerij heeft aan de Sint ook een goede klant, want met een vieze mantel op stap, dat vindt Sint maar niets. En wat dacht u van het energieverbruik van zijn schimmel Amerigo? De literprijs van wortelolie wordt ieder jaar hoger! Daarom hanteren wij de volgende prijzen.

Voor een bezoek van Sinterklaas en twee pieten, inclusief strooigoed bieden wij twee mogelijkheden:

15 Minuten €40,-

30 Minuten €80,-

Voor bezoeken buiten onze regio: €10,- toeslag!

Wilt u een bezoek van Sinterklaas en zijn pieten bij u thuis? Neem dan gerust even contact met ons op.

Dagen tot pakjesavond:
193