Sint en Piet bij uw bedrijf?

Sinterklaas is dol op bezoekjes. Hij vindt het dan ook heel jammer dat hij door zijn drukke agenda niet altijd bij iedereen thuis op bezoek kan komen. Sinterklaas ziet in het bezoeken van bedrijven daarom dé oplossing. Zo ontmoet hij in één bezoek heel veel lieve kinderen. Hij komt dan bij uw bedrijf op bezoek, waarbij hij vergezeld wordt door vrolijke en leuke pieten.

Reiskosten

Natuurlijk brengt Sinterklaas overal waar hij kan een bezoek. De sintenpietsite.nl helpt Sinterklaas al jaren met zijn drukke agenda. Zij zorgen ervoor dat Sinterklaas overal op tijd komt, maar om dit voor elkaar te krijgen moeten er kosten worden gemaakt. Daarom rekenen wij buiten het Westland een kilometervergoeding van € 0,60 per km.

Strooigoed

Strooigoed zit niet bij de prijs inbegrepen maar kan wel bij ons worden besteld. Wanneer u voor strooigoed kiest zullen de pepernoten, schuimpjes, kruidnootjes en andere lekkernijen door de pieten de ruimte in worden gestrooid. Wilt u niet hebben dat er gestrooid wordt, dan kan uitdelen natuurlijk ook!
 
Strooigoed: Euro 3,60- per kg
(Advies: gemiddeld 3 kg per 10 kinderen)

Cadeaus

Kinderen vinden het altijd heel spannend om een cadeautje te krijgen. Bij een kleine groep is het mogelijk dat Sinterklaas ieder kind persoonlijk een presentje overhandigd. Wanneer het een groep van 30 kinderen of meer betreft, zal dit een te tijdrovende bezigheid zijn. De cadeautjes kunnen dan beter ná het bezoek van de Sint, gezellig met de groep worden uitgedeeld. Over de cadeaus wordt altijd vooraf met u een afspraak gemaakt.

Mogelijkheden

Sinterklaas is een veelzijdig mens, en doet daarom niet alleen bedrijven aan. Ook intochten, bezoek op scholen en winkelcentra slaat hij niet over. Of u nu Sinterklaas met één of dertig pieten wilt hebben, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hieronder zetten we een paar van die vele mogelijkheden op een rijtje.

Intochten:

Wij bieden u de mogelijkheid om ons het programma samen te laten stellen. U kan natuurlijk ook uw eigen programma samenstellen. Buiten Sinterklaas en de gewone pieten, beschikt desintenpietsite.nl ook over circuspieten.

Scholen:

Onder scholen verstaan wij basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Ook hierbij is het mogelijk dat u ons het programma laat samenstellen. Mocht u zelf al een programma hebben, kunnen wij daar naadloos op aansluiten.

Winkels:

Sinterklaas in de winkel trekt veel bekijks! Sinterklaas houdt een praatje met uw klanten en de pieten vermaken de kinderen. Eventueel kunnen wij (tegen een meerprijs) een fotograaf meenemen om mooie foto’s te schieten van de kinderen. De foto’s zijn direct klaar zodat de mensen meteen een leuke herinnering aan het Sinterklaasmoment in uw winkel hebben. Niet alleen komen Sinterklaas en de pieten graag in winkels, een bezoek aan winkelcentra behoort ook tot de mogelijkheden.

Bedrijven:

Wij bieden u de mogelijkheid om het sinterklaasfeest op uw bedrijf in zijn geheel te regelen. De voordelen zijn dat u er geen omkijken naar heeft, maar toch een spetterend feest krijgt.

Pietenband:

De optredens van de pietenband worden door circa vijftien muzikanten verzorgd. Of het nu de intocht van Sinterklaas per boot (uit Spanje), het muzikaal opluisteren van een koopzondag of een Sinterklaasbedrijfsfeest betreft, dit orkest weet er telkens weer een goed verzorgd en feestelijk geheel van te maken. De bezetting van het orkest, bestaande uit diverse koperinstrumenten, aangevuld met saxofoons en slagwerk, zorgt voor een goede sound. Gekleed in zeer fraaie pakken, weet de pietenband de sfeer te creëren die recht doet aan de tijd van het jaar.

Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Alleen pieten, Sinterklaas en pieten, circuspieten, pieten die samen met de kinderen buttons maken of een heuse pietenband: bijna alles is mogelijk en te combineren. Voor vragen en prijzen kunt u ons altijd mailen en/of bellen.

Dagen tot pakjesavond:
193