Grime

Ook bij Sinterklaas is personeelstekort en daarom worden er door het hele land hulp zwarte pieten geschminkt. Het is belangrijk dat de kinderen de hulp pieten niet van echte pieten kunnen onderscheiden.

De Sint en Piet Site is al 15 jaar specialist in de regio voor het huren van Sinterklaas en pieten. Bij ons kunt u ook uw Sinterklaas en pieten laten schminken. Dit gebeurd door een team dat u snel en professioneel schminkt. Wij beschikken over voldoende ruimte en faciliteiten voor grotere groepen. Omdat ons pand op een industrieterrein zit, is er geen probleem met zichtbaarheid voor kinderen.

de prijzen

Dagdeel Sint € 51 (inclusief schminken)

Dagdeel Piet € 36 (inclusief schminken)**

Hele dag Sint € 76 (inclusief schminken)

Hele dag Piet € 51 (inclusief schminken)**

* Let op: Om een constantie hoge kwaliteit te garanderen schminken wij geen Sinten en Pieten met eigen kostuum. De prijzen zijn inclusief het huren van een kostuum.

** Standaard schminken wij de pieten traditioneel zwart, maar als u een ander kleur wilt is dat prima. Om logistieke redenen rekenen wij €10,-- extra voor het schminken van andere kleuren.

Indeling dagdelen

Dagdeel is 5 uur.

Hele dag is 8 uur.

Deze tijden gelden vanaf het moment dat u de kostuums ophaalt en geschminkt wordt tot het moment dat u ze retour brengt.

In verband met de grote drukte kunt u het beste zo spoedig mogelijk reserveren. Belt u daarvoor naar 06 39351366. Als u ons belt om te reserveren, zorg dan dat u weet hoe laat de Sint/Pieten geschminkt moeten worden. Wij kunnen namelijk alleen reserveren als we de schminktijd kunnen inplannen. Wanneer u gereserveerd heeft ontvangt u een schriftelijke bevestiging. Uw reservering is definitief als de betaling bij ons binnen is.

Voorbereiding

Sint: Het liefst een zwarte pantalon aan (of voor de fanatiekelingen een witte lange herenonderbroek). Zwarte nette schoenen

Piet: Sportschoenen aan. Panty's en coltruien hebben wij.

Let op! Doe geen creme op het gezicht, want hierdoor krijgen we de schmink er niet op en wordt het vlekkerig.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dagen tot pakjesavond:
193