CD van de Sint en zijn Pieten

Sinterklaas heeft samen met een aantal pieten een hele leuke cd gemaakt. De cd bevat zelf geschreven, lekkere meezingers waarbij je eigenlijk niet stil kunt blijven zitten. Op de cd staan verschillende liedjes die tevens te horen zijn in de Sinterklaasshow.

Belangeloos

Een heleboel mensen hebben belangeloos meegewerkt om van deze cd een succes te maken. Allereerst natuurlijk de Sint en zijn pieten. Maar zonder ZAP! Audioproducties te Rotterdam, Drukkerij van Deventer te ’s-Gravenzande, de band Seis mands te Leerdam, Taheij fotografie te 's-Gravenzande, ontwerper Marcel van Paassen te Naaldwijk, Martijn Ruinard te ’s-Gravenzande, de pop/rock coverband Ignition te Den Hoorn, Hatay music te Amsterdam, Salisbury te Zwijndrecht, Kruythof aardappelhandel te Strijen, zwembad zalencentrum horeca Maesemunde te ’s-Gravenzande, de Rapfabriek te Etten-Leur, Linda Ruinard te 's-Gravenzande, Ardis Park Music te Utrecht en iedereen die we vergeten zijn, was dit alles nooit gelukt.

Opbrengst

De opbrengst van de cd zal ten goede komen aan de Stichting Vrienden van het Sophia. Wanneer een kind opgenomen wordt in een ziekenhuis is dat niet niks. Weg van huis en de vertrouwde omgeving. Een ouder wil niet alleen een zo goed mogelijke behandeling, maar wil ook zoveel mogelijk tijd bij het kind doorbrengen. Je weet dat het verblijf in het ziekenhuis noodzakelijk is en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Kortom, je wilt dat je kind de best mogelijke zorg krijgt.

De mensen in het Erasmus MC-Sophia in Rotterdam doen er alles aan om kinderen deze zorg te geven. Stichting Vrienden financiert met hulp van donateurs extra wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden. Daarnaast ondersteunt Stichting Vrienden projecten die erop gericht zijn om het verblijf van patiëntjes en hun ouders in het Sophia zo aangenaam mogelijk te maken. Zoals een aantrekkelijke 'aankleding' van het ziekenhuis, speelgoed, ontspanningsmogelijkheden en kleur en sfeer in de gangen.

Kosten

De cd bedraagt € 10,00. Een klein bedrag waarmee u zieke kinderen dolgelukkig kunt maken.

Waar te verkrijgen

De cd kunt u bestellen via deze website. Uw bestelling kunt u mailen naar info@spam-protectdesintenpietsite.nl  of telefonisch doorgeven via 06 - 39351366.
De cd zal tevens bij de Sinterklaasshows te verkrijgen zijn.

Dagen tot pakjesavond:
193
De Sleutel
Goochelpiet
Spingen is gezond